Katuste pesu

Katuse pesemine kuumavee survepesuriga annab sinu katusele märgatavalt pikema eluea!

Katuste pesu tagab selle, et katus säiliks kauem ja näeks ka ilus välja. Katusepesu käigus hoolitseme, et selle pind oleks sinna kogunevast mustusest, vetikatest ja samblast puhas. Kasutame professionaalseid puhastusvahendeid, et tagada maksimaalne tulemus mistahes määrdumise korral. Vihmaveerennide eluiga sõltub eelkõige nende regulaarsest puhastamisest. Tuule ja lindude kaasabil koguneb vihmaveerennidesse lehti, oksi ja muud prahti mis võivad vihmaveerennid ummistada ning miinuskraadidega külmudes tekitada lekkeid ja lausa purunemisi. Puhastame vihmaveerennid sinna kogunenud sodist ning tagame vee vaba äravoolu.

Mis juhtub hooldamata katusega?

  • Hooldamata katusele koguneb mustus ja sammal, muutes selle väljanägemise ebatraktiliseks. Kodu esinduslikkuse säilitamiseks on oluline regulaarne hooldus.
  • Vihm võib katuselt sammalt lahti pesta, kuid see võib tihti ummistada vihmaveerenni. Hooldamata vihmaveetorud võivad põhjustada ummistusi, mis vajavad regulaarset jälgimist ja puhastamist.
  • Sammal on niiskust armastav taim, mis säilitab niiskust katuse pinnal. Pikaajaline niiskus võib kahjustada kivikatuse struktuuri, eriti kui katus on poorne või kividel on mikropraod.

Kuidas katuse pesemine käib?

  • Enne pesemist tuleb katusepindadele teha põhjalik ettevalmistus, eemaldades suuremad prahid ja lahtine mustus.
  • Katusepesu nõuab spetsiaalseid pesumeetodeid, nagu kõrgsurvepesu, et eemaldada tõrksat mustust ja sammalt, säilitades samas katuse materjali struktuuri.
  • Pärast pesemist on oluline rakendada kaitsetöötlust, mis aitab hoida katust puhtana kauem, kaitstes seda uuesti kogunenud mustuse ja sammala eest.